WordPress website maken handleiding

Deze pagina is bijgewerkt op 30 juni 2020

Ben je op zoek naar een WordPress website maken-handleiding? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik heb namelijk een uitgebreide handleiding geschreven om zelf een WordPress website te maken.

Weet je nog helemaal niets van websites maken? Dat is mooi, want deze handleiding neemt je stap voor stap mee in het proces. Tijdens de stappen geef ik je handige tips en adviezen.

Waarom heb ik deze handleiding geschreven?

Zelf maak ik nu ongeveer 12 jaar websites en in die 12 jaar heb ik een hele hoop geleerd. Websites maken heb ik mezelf aangeleerd dus ik weet als geen ander wat en zoektocht het kan zijn als je er niets vanaf weet.

Om jou die zoektocht te besparen heb ik een handige handleiding geschreven. Als je deze handleiding helemaal volgt dan heb je aan het einde van de handleiding een mooie basis website staan.

Dit bespaart je niet alleen niet veel geld bij het laten bouwen van een website ook in de toekomst bespaar je een hoop geld. Met deze handleiding leer je namelijk hoe je zelf teksten e.d. kunt aanpassen.

Waar andere ondernemers afhankelijk zijn van andere mensen om een wijziging te maken kun jij dat gewoon lekker zelf. Dat scheelt je een hoop geld en je hoeft niet te wachten op anderen.

WordPress website maken-handleiding kopen

De WordPress website maken-handleiding kun je gemakkelijk en snel online aanschaffen.

Dat betekent dat je al een websites kunt maken voor ā‚¬24,95! Nou ja bijna dan, er komen nog wel kosten voor je domeinnaam en webhosting bij natuurlijk. Ook dat stukje leg ik trouwens allemaal uit in de handleiding!

Betalen kan heel makkelijk via IDeal of Paypal en na de aankoop kom je op een pagina waar je het e-boek meteen kunt downloaden. Je hoeft dus nergens op te wachten en je kunt meteen aan de slag.

Maar wat als ik er niet uit kom?

Ben je gestart in de handleiding maar kom je er niet uit? Dan help ik je natuurlijk graag verder. Mijn doel is dat jij aan het einde van het e-boek je eigen website hebt staan, dus daar hoort natuurlijk ook een stukje nazorg bij. Je kunt me via Instagram of via info@website-advies-bureau.nl natuurlijk altijd een berichtje sturen. Dan gaan we samen op onderzoek uit om te kijken waar het vast loopt.

Wat vinden andere mensen van dit e-boek?

De eerste feedback is heel positief! Mensen geven vooral aan dat ze het boek duidelijk geschreven vinden en dat het makkelijk te volgen is. Daar word ik helemaal blij van. Hieronder ook een beoordeling van iemand die ook al haar eigen website gebouwd heeft. Trots ben ik!

Ilse ā€“ april 20, 2020

Met dit e-book heb ik mijn eigen wordpress website (https://www.helikopternewyork.nl) gemaakt, terwijl ik hiermee geen ervaring had. Het e-book legt je in duidelijke bewoordingen stapsgewijs uit hoe je een website met wordpress bouwt. De handige tips in dit e-book zijn erg waardevol en goed te gebruiken.

Nadat mijn website klaar was, had ik nog wat vragen die ik gelukkig bij Thamar kwijt kon. Ik vond de communicatie met Thamar erg prettig en duidelijk en was erg blij dat zij nog de puntjes op de ā€˜iā€™ zette. Ik ben erg tevreden met hoe mijn website er nu uitziet. Dankzij het handige en duidelijke e-book.

5 sterren!

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden en wil je zelf gewoon snel beginnen aan het bouwen van je eigen website? Koop dan vandaag nog deze handleiding!

Heb je toch nog andere vragen? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag verder!