Over Website-Advies-Bureau.nl

Sja wat valt er te vertellen over Website-Advies-Bureau.nl..Dat weet ik ook nog niet zo goed šŸ™‚

Website-Advies-Bureau.nl bestaat sinds november 2016 en is volop in ontwikkeling. Elke keer als ik aan de slag ga met deze website heb ik nieuwe ideeƫn en verzin ik nieuwe dingen. Maar er is 1 grote rode draad in deze website:

Alle inkomsten van deze website gaan naar het goede doel!

Welke goede doelen? Dat zal de eerste paar maanden verschillen tot ik een systeem heb bedacht. Ik denk dat het goed is om op 1 doel tegelijk te richten. Op deze pagina kun je zien naar welk goed doel de inkomsten voor de komende paar maanden naar toe gaan.

Heb jij ook goede ideeƫn voor deze website? Of heb je een goed doel waar we de inkomsten van deze website aan kunnen schenken? Neem dan contact met ons op!

Binnenkort een nieuwe update op deze pagina!