Website scan

Deze pagina is bijgewerkt op 24 augustus 2020

Vrouw met wijzende vingerZiet je website er mooi uit maar krijg je geen bezoekers? Of heb je wel bezoekers maar blijven de aanvragen of verkopen uit? Dan is de website scan iets voor jou!

Met deze website scan kom je er achter hoe je website er op dit moment voor staat. Ik geef je tips en adviezen zodat je jouw website nog beter kunt maken.

Wat kun je verwachten van een website scan?

Met deze website scan geef ik verschillende soorten tips voor je website. Hieronder een klein overzicht:

Tips om hoger in Google te komen

Een mooie website hebben is natuurlijk leuk, maar als je niet gevonden wordt heb je er niet veel aan. Er zijn vele manieren om beter gevonden te worden in Google. In deze website scan ga ik kijken hoe je website er voor staat in Google en geef ik je tips hoe je beter vindbaar word.

Google logo

Tips voor het design van je website

Het design van je website is ook erg belangrijk. Een design dat er rommelig en niet professioneel uitziet geeft al snel de indruk dat je website niet betrouwbaar is.

De snelheid waarmee we op het internet navigeren is erg hoog. Ziet de bezoeker iets wat hem niet bevalt? Dan kost het enkele seconden om jouw website weg te klikken en door te gaan naar een andere website. Juist daarom is het design zo belangrijk. Hoe wil je dat de bezoeker door je website navigeert? Daar kan het design je bij helpen.

Afbeelding website met mooie design

Tips voor de gebruiksvriendelijkheid

De gebruiksvriendelijkheid van de website is ook een belangrijke factor om bezoekers tevreden te houden. Hoe makkelijk kunnen ze contact met je opnemen? Zijn er call to action buttons? Is de website snel genoeg? Werkt de website naar behoren op de mobiele telefoon? Allemaal factoren die belangrijk zijn om bezoekers om je website te houden en om ervoor te zorgen dat ze via jouw website iets aan gaan schaffen.

website in verschillende formaten zoals tablet en mobiel

Ruimte voor vragen en uitleg

Naast de website scan met tips is er ook ruimte voor vragen en uitleg. Loop je al een tijdje met vragen maar kom je er niet uit? Dan kun je die voorafgaande aan de website scan ook stellen. Ik ga dan mijn best doen om ook deze vragen voor je te beantwoorden in deze scan.

Hoe ziet een website scan eruit?

Als ik klaar ben met scannen van je website maak ik een mooie overzichtelijke PDF met daarin alle tips en adviezen. Uiteraard zorg ik ook nog voor een stukje nazorg. Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Dan kan je die bij mij altijd stellen.

Wat kost het?

Natuurlijk niet geheel onbelangrijk…Wat gaat zo een website scan nou eigenlijk kosten? Op dit moment liggen de kosten voor een scan op €75,-

Wil je een website scan? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met me op! Ik help je graag verder 🙂

Klik hier voor het contact formulier