Maak je eigen WordPress website het e-book – De PRESALE

Deze pagina is bijgewerkt op 15 april 2020

Dit is de PRESALE pagina voor het kopen van het e-book: Maak je eigen WordPress website. Op deze pagina ben ik aan het uittesten of alles naar behoren werkt. Ik hoor graag of alles gelukt is, als je nog gekke dingen ziet let me know! Dan heb ik iets gemist 😉

Aanbieding!

Maak je eigen WordPress website

(3 klantbeoordelingen)

9.95

Dé handleiding om in no-time je eigen basiswebsite op te zetten.

 • 40 bladzijden
 • Stap voor stap uitleg
 • Handige tips

Loop je vast bij het bouwen? Ik help je verder 💖

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze pagina is bijgewerkt op 1 februari 2021

Wil je je eigen website maken maar heb je geen idee waar je moet starten? Dan kan dit e-boek je helpen! Het is een handige startersgids die je met makkelijke taal uitlegt hoe je het beste te werk kunt gaan.

Ik start met het uitleggen wat je nodig hebt om te starten met het maken van de website. Daarna leg ik stap voor stap uit hoe je WordPress kunt installeren en hoe je een basiswebsite kunt maken. Ik geef tussendoor veel tips en er is ook ruimte voor vragen.

Weet je nog niets? Perfect!

Ik begin in het boek helemaal bij het begin. Dus weet je echt helemaal nog helemaal niets? Dan is dit e-boek perfect. Mijn bedoeling is om alles zo makkelijk mogelijk uit te leggen zodat je zelf stap voor stap mee kunt doen.

Wat is mijn doel?

Mijn doel is dat jij aan het einde van het e-boek een basis WordPress website hebt staan. Vooral als starter gaat je dit een hoop geld schelen dat je dan mooi weer voor andere zaken kunt gebruiken.

Ook als je aan het einde van het e-boek denkt…Nou websites maken is niets voor mij, dan heb je niets verloren. Sterker nog je hebt een hele hoop kennis gekregen waardoor je precies weet wat je wilt. Door de basiskennis die je in het boek leert weet je precies wat voor klus je gaat uitbesteden. En als je weet wat je uitbesteed betaal je nooit teveel ;).

Heb je vragen? Stuur me gerust een bericht, ik help je graag verder!

Blije man

3 beoordelingen voor Maak je eigen WordPress website

 1. Kim Knijn

  Super handig om je eigen website te kunnen maken. Stap voor stap wordt alles uitgelegd. Duidelijk en goe te volgen. Ik zou het iedereen aan willen raden die erover nadenkt een eigen website te maken.

 2. Luc Pelzer

  Voor dit e-book wist ik niet eens wat WordPress was.. ik ben begonnen met lezen en Thamar legt alles zo goed en duidelijk uit dat ik mijn eigen website voor mijn bedrijf gemaakt heb. Thamar beantwoord echt alle vragen en heeft een eerlijk antwoord! Dit e-book is een dikke dikke aanrader en dubbel en dwars zeker z’n geld. Thamar, dankjewel!

 3. Ilse

  Met dit e-book heb ik mijn eigen wordpress website (https://www.helikopternewyork.nl) gemaakt, terwijl ik hiermee geen ervaring had. Het e-book legt je in duidelijke bewoordingen stapsgewijs uit hoe je een website met wordpress bouwt. De handige tips in dit e-book zijn erg waardevol en goed te gebruiken.

  Nadat mijn website klaar was, had ik nog wat vragen die ik gelukkig bij Thamar kwijt kon. Ik vond de communicatie met Thamar erg prettig en duidelijk en was erg blij dat zij nog de puntjes op de ‘i’ zette. Ik ben erg tevreden met hoe mijn website er nu uitziet. Dankzij het handige en duidelijke e-book.

  5 sterren!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *