Instagram linkjes

Instagram linkjesWil jij ook op een makkelijke manier een mooie Instagram linkjes pagina hebben? Eentje die in jouw huisstijl is? En heb je een WordPress website? Dan kan ik je verder helpen!

Voor 33 euro maak ik voor jou een shortcode op maat.

Wat is een shortcode?

Een shortcode is een klein stukje code dat je kunt gebruiken om een veel grotere code aan te roepen. De grotere code, die schrijf ik voor je! De korte kleine code kun jij dan gebruiken om mooie knoppen naar de verschillende pagina’s te maken.

Voorbeeld:

[linkjeinbio link=”http://www.linkjenaardepagina.nl”] Dit is de titel van de knop [/linkjeinbio]

Dit is een voorbeeld van zo een shortcode. Je hoeft hier dus alleen een linkje toe te voegen en de titel aan te passen en klaar is kees!

Ook handig, met deze shortcode kun je dus meteen door de hele website knoppen maken op deze manier niet alleen op de pagina voor de Instagram links.

Waarom niet linktree?

SEO in geel, groen en blauwe achtergrond met witte letters. Met linktree kun je niet zelf meten (tenzij je betaald volgens mij) hoeveel mensen er nou echt op die link klikken. Nu kun je in combinatie met Google Analytics dan echt zien hoeveel mensen er op het linkje klikken en hoeveel mensen door klikken.

Ook kun je op deze manier je eigen huisstijl doorvoeren, dat ziet er professioneel uit. Bij Linktree moet je daar apart voor betalen, als het al mogelijk is om echt alles in je eigen huisstijl door te voeren.

Als laatste hoorde ik ook van iemand dat Google geen fan is van deze manier van het invoeren van de website en dat is weer slecht voor je SEO. Je zal dus minder goed vindbaar zijn in Google.

Oke, ik wil een Instagramlinkjes, wat nu?

Stuur me een berichtje via Instagram of via info@website-advies-bureau.nl en we gaan we voor zorgen dat je een prachtige Instagram linkjes pagina krijgt!