WordPress website zelf maken

Deze pagina is bijgewerkt op 11 september 2020

Je WordPress website zelf maken dat wordt een eitje met dit e-boek! In 40 bladzijdes laat ik jou zien hoe je in no-time je eigen basis website maakt.

Hoe minder je weet, hoe beter.

Weinig kennis is lang niet altijd slecht! Dit e-boek is uiterst geschikt voor mensen die geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Wanneer is dit e-boek geschikt voor jou?

Dit e-boek is geschikt voor jou als:

  • Als je geen kennis van zaken hebt;
  • Wanneer je gemotiveerd bent;
  • Nieuwe dingen wilt leren;
  • Je geld wilt besparen

Geld besparen

Een website laten bouwen kost al gauw een paar honderd euro. Heb je nog wat extra eisen? Dan kunnen de kosten snel oplopen. Met dit e-boek kun je een groot deel van deze kosten besparen. De basis zet je helemaal zelf op dus die hoef je niet meer uit te besteden.

Stapeltjes munten met een plant eruit

Een bedrijf kan niet zonder website

Tegenwoordig kan een bedrijf niet meer alleen offline bestaan. Helemaal in deze tijd is het belangrijk dat je een website hebt en dat mensen je kunnen vinden. Neem als voorbeeld deze Corona crisis. De mensen zonder website, bezoekers en online klanten liepen ver achter op de mensen die dit al wel hadden. Deze mensen konden hun offline producten snel verkopen online terwijl de mensen zonder website helemaal vanaf 0 moesten beginnen.

Oke ik ben om, hoe koop ik dit boek?

Dit e-boek kun je gewoon lekker makkelijk online kopen. Betalen kan je doen met IDeal en je kunt het boek na aankoop meteen downloaden.

Blije man

Dus voor ā‚¬24,95 kan je al je eigen website maken! Na het bestellen kun je het boek ook meteen downloaden dus je kunt meteen aan de slag.

Hmm ik snap toch iets niet.

Ben je bezig in het e-boek en denk je…hmm maar hoe zit dat dan? Of misschien wel HELP het lukt me niet? Dan kun je me altijd een berichtje sturen. Het doel van dit e-boek is dat jij aan het einde een eigen website hebt staan. Dus als je daar een beetje hulp bij nodig hebt, dan help ik je daar graag bij.

Heb je geen Instagram? Stuur me dan gewoon even een e-mail via info@website-advies-bureau.nlšŸ’–.

Vrouw met plaat en een vraagteken voor haar hoofd

Zijn er al reviews?

Ik ben zo blij! De eerste feedback is heel positief. Ze vinden het duidelijk geschreven en makkelijk te volgen. Hieronder de eerste 2 reviews van mensen die zelf een basiswebsite hebben gebouwd met dit e-book.

Ilse ā€“ april 20, 2020

Met dit e-book heb ik mijn eigen wordpress website (https://www.helikopternewyork.nl) gemaakt, terwijl ik hiermee geen ervaring had. Het e-book legt je in duidelijke bewoordingen stapsgewijs uit hoe je een website met wordpress bouwt. De handige tips in dit e-book zijn erg waardevol en goed te gebruiken.

Nadat mijn website klaar was, had ik nog wat vragen die ik gelukkig bij Thamar kwijt kon. Ik vond de communicatie met Thamar erg prettig en duidelijk en was erg blij dat zij nog de puntjes op de ā€˜iā€™ zette. Ik ben erg tevreden met hoe mijn website er nu uitziet. Dankzij het handige en duidelijke e-book.

5 sterren!


Luc Pelzer ā€“ mei 10, 2020

Voor dit e-book wist ik niet eens wat WordPress was.. ik ben begonnen met lezen en Thamar legt alles zo goed en duidelijk uit dat ik mijn eigen website voor mijn bedrijf gemaakt heb. Thamar beantwoord echt alle vragen en heeft een eerlijk antwoord! Dit e-book is een dikke dikke aanrader en dubbel en dwars zeker zā€™n geld. Thamar, dankjewel!

5 sterren!

Yesss dit e-boek moet ik hebben!

Enthousiast geworden en wil je nu helemaal je eigen website starten? Bestel dan nu dit e-boek voor slechts ā‚¬24,95 en je kunt direct aan de slag!

Heb je toch nog andere vragen? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag verder!